Posted on sep 16, 2018

Hjärtligt välkommen till distriktskonferens på Scandic Star Hotell i Lund den 13 oktober 2018. En dag som är till för alla rotarianer i hela distriktet. Vi kommer bl.a. att bjuda på föredrag av Per T. Ohlsson som talar om demokrati, vi kommer även att bjuda på mycket rotariana från bl.a. Jens Rasmussen. På dagen underhålls vi av Michael Neumann och Sven Melander. På kvällen äter vi en god middag och blir underhållna av Sixten Nordström vid pianot och Ellinor Frykholm som sjunger musikal och operettmusik.

Vill du vara med dagtid 08.00-16.30 kostar detta inklusive morgonsmörgås, lunch och kaffe 500 kr pp. Vill du dessutom tillbringa kvällen med oss från 17.30 tillkommer 500 kr pp.

 
Anmälan görs senast 01 oktober:
Vill du vara med på dagen, så anmäler du dig på https://portal.clubrunner.ca/50351/Event/distriktskonferens 
Vill du vara med på kvällen anmäler du dig på https://portal.clubrunner.ca/50351/Event/distriktsmiddag
 
Du behöver inte logga in på distriktets hemsida för att anmäla dig: Klicka på knappen ”Guests” och fyll i dina uppgifter. Skriv även ditt klubbnamn i kommentarsrutan. Där kan du även ange önskemål om t.ex. speciell kost. När du har sparat din egen anmälan kan du också anmäla eventuell medföljande. Avsluta genom att klicka på knappen ”Registrera alla gäster”. Du får då ett mejl med bekräftelse på din anmälan. 
 
Betalning sker till bankgiro 5256-3335. Glöm inte att skriva namn!
 
Välkommen! Tag på namnbricka!
Carl Hedberg
Guvernör 2018-2019